Clicky

KSV Rumbeke 1 - 2 FC Sparta Heestert

Wedstrijd Akern op zaterdag 14 oktober 2023 om 19:00

Verslag wedstrijd

Zaterdagavond 14 oktober 2023 mochten we de heren van FC Sparte Heestert ontvangen op het Rumbeekse Sportpark. Voor KSVR terug een wedstrijd om te strijden voor de punten.

Vanaf de start konden we fraai voetbal brengen. We konden de kansen aan elkaar breien, maar het werd telkens net niet. In minuut 34 kwam Heestert op voorsprong (0-1). Amper 2 minuten later zag L. Bochet zijn kans en met een laag schot ging het leer tegen de netten (1-1). KSVR knokte, maar volgende goal dat we moesten aantekenen was opnieuw voor Heestert in minuut 41 (1-2). We moesten rusten met een 1-2 achterstand.

Tweede helft domineerde KSVR constant, de kansen werden voorgeschoteld, maar deze werden telkens de nek omgewrongen of de bezoekende goalie bracht steeds voor redding. KSVR probeerde op zoek te gaan naar de gelijkmaker, maar tevergeefs moesten we het onderspit delven en met een 1-2 het veld verlaten.

Volgende week zaterdag 21 oktober 2023 gaan we richting Dottignies, wedstrijd is om 19u. Supporters allen op post.